DAKEN

Finish Construct is uw dakwerker voor dakisolatie voor platte daken in regio Brussel-Halle-Vilvoorde. Wilt u comfortabel wonen? Dan doet u er goed aan uw plat dak te isoleren. Zo profiteert u altijd van een aangename temperatuur in huis, en u moet minder stoken, waardoor uw energiekosten stevig dalen. De isolatie van een plat dak is geen sinecure.

PLATTE DAKEN


 
Dampscherm
Het plaatsen van dampschermen verhindert dat vocht, geproduceerd aan de binnenkant van uw woning, in de isolatielaag dringt. Is uw huidige dakbedekking nog in prima staat? Dan laten we haar dienst doen als dampscherm.
Isolatielaag
Boven op het dampscherm installeren we Eurothane-panelen van het topmerk Recticel. Die zijn licht, vormvast én beloopbaar. Kiest u voor panelen met een dikte van tien centimeter of meer? Dan krijgt u een premie van uw energieleverancier en mag u uw investeringskosten aftrekken van de belastingen.
Tweelaagse dakbedekking
Uw isolatiemateriaal stoppen we weg onder een twee lagen dikke bedekking. De toplaag ervan bestaat uit Derbigum: een kwalitatief hoogstaand waterdichtingsmembraan.


HELLENDE DAKEN


 
Wij plaatsen dakpannen, leien en golfplaten daken in de materialen en kleuren van uw keuze. Hier werken we bijvoorbeeld met producten van Koramic of Eternit.


ISOLATIE


 
Wij isoleren uw dak tegelijk bij het vernieuwen van de bestaande dakafdichting volgens de vereisten van de norm zodat u kan genieten van premies. U kan ook bij ons terecht voor het na-isoleren van reeds gerenoveerde of vernieuwde daken en dit aan de buiten- of aan de binnenzijde, afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden van het project.


DAKRAMEN & KOEPELS


 
Wij plaatsen Velux dakramen waar u het wenst, in het materiaal van uw keuze en met de vele mogelijkheden die er vandaag beschikbaar zijn. De afmetingen en de toebehoren worden in onderling overleg besproken en geplaatst. Voor platte daken bieden wij koepels in opaal of glashelder uitvoering van Skylux of de platdak-vensters van Velux.


GEVELWERKEN


 
Uw gevel bekleden we met leien, sidings of gevelplaten van Eternit. Opteert u liever voor hout, polyester of metalen geprofileerde platen, aan u de keuze! Wij raden aan om de gevel meteen mee te isoleren zodat u ook hier geniet van een aangenamere binnentemperatuur.


HANGGOTEN, DAKGOTEN & BUIZEN


 
Wij plaatsen koper, zink en PVC-goten in verschillende uitvoeringen naar keuze. Dakgoten kunnen volledig betimmerd en bekleed worden. Aan de buitenzijde worden de dakgoten afgewerkt met hout, PVC, vezelcement (Eternit Cedral Board). De binnenzijde wordt met een waterdichting in zinc of in EPDM bekleed.
Afvoerbuizen worden geplaatst in PVC, koper of zink, vierkante en ronde doorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Finish Construct is een renovatiebedrijf dat al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden voor zijn rekening neemt. Ons team voert een kwalitatief hoogstaand werk uit met slechts één wachtwoord, uw tevredenheid is onze prioriteit !


Contacteer ons