INTERIEURS

Gyprocwerken, elektriciteitswerken,loodgieterij binnenschilderwerk, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, loodgieterijwerk, badkamerrenovatie, zolderrenovatie... Finish Construct doet het graag, doet het goed èn aan correcte prijs !
Finish Construct maakt van uw huis uw thuis. Het interieur weerspiegelt wie u bent, het is persoonlijk en bepalend voor de sfeer van uw woning.
Finish Construct biedt u een professionele aanpak om uw interieur te vernieuwen. Onze vakkennis garandeert dat u na onze passage, het interieur heeft waar u altijd al van droomde.
Zaakvoerder Boujdaini I. en zijn team staan klaar voor diverse interieurwerken zoals het gieten van chape, Gyproc muren- en plafonds, pleisterwerken,... en vloeren, zowel tegels, parket... En dat alles in een wijde regio Halle-Brussel-Vilvoorde...

Finish Construct is een renovatiebedrijf dat al uw bouw- en renovatiewerkzaamheden voor zijn rekening neemt. Ons team voert een kwalitatief hoogstaand werk uit met slechts één wachtwoord, uw tevredenheid is onze prioriteit !


Contacteer ons